2016-05-20 09:23:29• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Varázserővel ruházták ma fel

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Holdszemben áll a Merkúrral. Ez lassítja a tempóját, de azért sikerekben is lesz része ma. Hagyjon elég időt a feladatokra! Ma olyan ismeretek birtokába juthat, amelyek révén előnybe kerülhet másokkal szemben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne kezdjen bele semmibe hirtelen felindulásból, meggondolatlanul. A pénzügyekkel kapcsolatban fokozottan legyen óvatos, ne írjon alá fontos szerződéseket. Egy kollégája kétértelmű megjegyzéseivel zavarba hozza - talán így próbál közeledni önhöz az illető...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hosszú időre lekötötte energiáit egy bizonyos feladat, amin ma végre sikerül túljutnia. Ám sajnos nem lélegezhet fel, mert azonnal újabb feladatokat kap... Este lehetséges, hogy találkozni fog egy régi barátjával, vagy esetleg új ismeretséget köt valakivel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Értékes ötletet kaphat, aminek segítségével akár hosszú távra is tervezhet. Ha üzleti megbeszélése van, most sikerül megegyeznie a partnerével. Este figyeljen arra, hogy ne fecsegje ki idegeneknek a bizalmas információkat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll. Új ismeretek birtokába juthat, és még az is felmerülhet önben, hogy komolyabban is foglalkozzon ezekkel a tanulmányokkal. Megismerkedhet valakivel, aki a segítségére lehet ebben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok mindent kell ma átgondolnia, több tervével kapcsolatban is nehézségek merülnek fel. Legyen rugalmas, és próbáljon alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Az estéjét is tönkre tehetik a munkahelyi gondok - ne hagyja ezt!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok szórakozást ígér a mai nap önnek. Laza és vidám lesz, ha ön egyedülálló, akkor most sok alkalma lesz az ismerkedésre. Ha van kedvese, akkor viszont vigyázzon, mennyire enged a flörtölés vágyának, ebből még komoly problémái is lehetnek…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben a Merkúrral. Nagyon sok energiája van, remekül halad a feladataival. Ne hagyja, hogy a párja elrontsa a kedvét, kerülje ki a konfliktust, ne engedje belerángatni magát felesleges veszekedésekbe!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nehézkes, feszült napra számíthat, valahogy nem találja a helyét a megszokott környezetben sem. Délután, ha teheti, sétáljon egy nagyot, attól megnyugodna és visszatérne a jó kedve!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Minden jel arra mutat, hogy ma fontos információkhoz juthat. Ezek befolyásolják annak az ügynek a sikerét is, amelyen most éppen dolgozik. Apró dolgok miatt nem érdemes összevesznie azokkal az emberekkel, akik fontosak önnek, ezt tartsa szem előtt...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Meglepő tapasztalatokat szerezhet egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Mondja el őszintén a véleményét! Este váratlan vendége érkezhet, vagy ön kap meghívást a barátaitól!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgai, a mai napon mintha varázserővel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást, amelyekkel kapcsolatban már nem is reménykedett a sikerben!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: